• 1398/05/08 - 10:19
  • تعداد بازدید: 468
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه اجرایی نمودن طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان خراسان رضوی

جلسه اجرایی نمودن طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان خراسان رضوی با حضور کلیه اعضای انجمن صنفی کشتارگاه های طیور استان برگزار شد.

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در این جلسه اعلام داشت: اجرایی شدن طرح فوق با هماهنگی اعضای صنف؛ امکان پذیر است.

دکتر احمد شریعتی افزود: استان خراسان رضوی در حوزه کشتار گاه های طیور به عنوان یکی از استان های پیشرو و نمونه مطرح شده است و در این زمینه رشد چشمگیری داشته است که با توجه به رونمایی و ابلاغ ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ضروری است این طرح با کیفیت و سریعتر اجرایی شود.

وی گفت: در حال حاضر با همکاری اعضای صنف، این کار شکل خواهد گرفت چرا که همه معتقدیم با اجرای طرح فوق، مخاطرات بهداشتی کاهش می یابد و اجرایی شدن این طرح با تعامل بین ما و انجمن قابل اجرا هست.

شریعتی یادآور شد: باید کشتارگاه هایی در بحث صادرات، قطعه بندی و بسته بندی وارد شوند که خود را در این زمینه مجهز کرده و ارتقای لازم را داده باشند.

وی عنوان داشت: روند اتفاقات در کشتارگاه های طیور رو به رشد است و باید این اتفاقات به افزایش کیفیت گوشت مرغ و در نتیجه رضایتمندی مردم منجر شود.

شریعتی یادآور شد با اشاره به اهمیت درنظر گرفتن نظرات اعضای انجمن ها و تشکل های مرتبط افزود: نظرات در خصوص صنوف باید با حضور نماینده آن صنف باشد و ما نظرات اعضای صنف را بشنویم و سپس با تعامل نسبت به اجرایی کردن طرح ها پیش برویم.

وی گفت: برای اجرای طرح کشتار مرغ در خط ۲ و درجه بندی مرغ کشتار شده  قطعا جلساتی را متعاقبا در این خصوص با صاحبان صنعت و مدیران کشتارگاه های طیور برگزار خواهیم کرد تا به نتیجه مطلوب برسیم.

وی اعلام داشت: برای تجهیز کشتارگاه ها نیاز به تسهیلات بانکی است که این موضوع جای پیگیری دارد و با توجه به اهمیت موضوع در اجرای طرح، بنای تعطیلی هیچ کشتارگاه طیوری را نداریم بلکه به دنبال ارتقای کیفی گوشت مرغ هستیم.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 135313
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه