• 1398/05/12 - 09:46
  • تعداد بازدید: 551
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان آذربایجان غربی برگزار گردید

با حضور معاون سلامت ، نمایندگان استانداری ، سازمان جهاد کشاورزی ، صنعت و معدن و تجارت و مدیران کشتارگاهای طیوراستان جلسه اجرایی نمودن طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت:  در راستای راهکار های اجرایی نمودن برنامه زمان بندی برنامه اجرای طرح ارتقاء  و اهمیت بهداشت گوشت مرغ این جلسه با حضور نمایندگان استانداری ، سازمان جهاد کشاورزی ، صنعت و معدن و مدیران کشتارگاهی طیور استان برگزار گردید .

دکتر ملکی گفت : هدف از برگزاری این جلسه ، تقویت سیستم ارزیابی و کنترل کیفی - بهداشتی فرآیند تولید و فرآورده‌های خوراکی مرغ، تضمین سلامت و کیفیت فرآورده‌های خوراکی مرغ، شناسایی مخاطرات، ارزیابی و مدیریت خطر رخداد های نامطلوب بهداشتی فرآورده‌های خوراکی مرغ در کشتارگاه ها و مراکز قطعه بندی و بسته بندی، بهبود کنترل و نظارت بهداشتی در زنجیره تولید تا مصرف برای عرضه گوشت مرغ با کیفیت بهداشتی مناسب. پیشگیری از تولید، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های ناسالم و غیر بهداشتی با اعمال ضوابط و مقررات بهداشتی و برخورد با موارد تخلف و  کاهش ضایعات و جلوگیری از کاهش کیفیت و فساد فرآورده‌های خوراکی مرغ می باشد .

معاون سلامت دامپزشکی استان افزود: با توجه به رونمایی و ابلاغ ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ  از طرف سازمان دامپزشکی کشور لازم  و ضروری است این طرح با کیفیت و سرعت بیشتر در استان اجرایی شود.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 135478
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه