کهگیلویه وبویراحمد :
دومین جلسه استانی ستاد پیشگیری و کنترل آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استانداری تشکیل گردید
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در ستاد استانی پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان استان گفت: ضرورت دارد برای پیشگیری از بیماری، همه دستگاه های عضو ستاد ، فعالانه پای کار بوده و در مواقع ضروری تمام توان خود اعم از نیروی انسانی و خودرویی را بکار گیرند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دومین جلسه ستاد پیشگیری و کنترل آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان استان روز 3شنبه دهم دیماه به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار گردید.
احد جمالی ، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در این نشست گفت: ضرورت دارد برای پیشگیری از بیماری، همه دستگاه های عضو ستاد ، فعالانه پای کار بوده و در مواقع بحرانی تمام توان خود اعم از نیروی انسانی ، خودرویی و امکانات خود را بکار گیرند.
معاون استاندار کهگیلویه وبویراحمد ضمن انتقاد از عدم حضور برخی دستگاه ها در این جلسه گفت : ستاد کشوری که با مسئولیت ریاست محترم جمهوری و معاون اول ایشان برگزار میگردد نشان از اهمیت موضوع است فلذا دستگاه های عضو با حساسیت های لازم در این جلسات حضور یابند.
وی افزود: تاکنون هیچ کانونی از شیوع بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشده و این استان به همراه سایر بخش ها برای پیشگیری از شیوع این بیماری آمادگی کامل دارد.
دکتر عبداله بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ضمن تقدیر و تشکر از معاون سیاسی امنیتی استاندار و ادارات عضو این ستاد به تشریح بیماری و سوابق شیوع بیماری در سالهای 95 و 96 در استان پرداخت و گفت: طبق آسیب شناسی موارد بحرانی سالهای گذشته ، مهمترین عامل در شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان تردد و جابه جایی طیور است و در این زمینه کنترل تردد محورهای مواصلاتی اصلی شهرستان های مجاور هر منطقه باید مد نظر قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اگرچه در راستای پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، کنترل محورهای اصلی بسیار مهم و تاثیرگزار خواهد بود ، اما رسیدن به نتیجه مطلوب منوط به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی و آموزش جامعه و مرغداران و... می باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان پیشگیری و کنترل بیماری آنفلوآنزای پرندگان را نیازمند عزمی جدی و جهادی در همه دستگاه های اجرایی استان دانسته و گفت : بهره مندی از ظرفیت ها و پتانسیل های ادارات در راستای مقابله با این بیماری از مهمترین انتظارات این ستاد خواهد بود..
ارائه گزارش های میدانی و وضعیت ماموریت پرسنل دامپزشکی و محیط زیست به معاونت سیاسی امنیتی استانداری بمنظور تخصیص اعتبارات لازم ، ادامه سیاست ممنوعیت عرضه طیور زنده در همه مناطق 8 گانه شهرستانهای استان ، پیگیری روند صدور کارت ضابطین قضایی ویژه پرسنل دامپزشکی ، همکاری همه دستگاه ها با مجموعه دامپزشکی در مواقع بحران بیماری ، همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضا با دامپزشکی در مواقع ضروری بیماری از مهمترین مصوبات این نشست در استانداری کهگیلویه وبویراحمد بود.
Leave a Comments