• 1398/07/16 - 12:37
  • تعداد بازدید: 463
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل و جمعی از مقامات عالی استان:

آئین رونمایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ رتبه A در اردبیل کلید خورد

با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل و جمعی از مقامات عالی استان در 14 مهر ماه روز ملی دامپزشکی و به صورت همزمان در سراسر کشور آئین بهره برداری و شروع رسمی تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه A در کشتارگاه صنعتی آرتا پروتئین اردبیل آغاز شد.

با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل و جمعی از مقامات عالی استان در 14 مهر ماه روز ملی دامپزشکی و به صورت همزمان در سراسر کشور آئین بهره برداری و شروع رسمی تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه A در کشتارگاه صنعتی آرتا پروتئین اردبیل آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ؛ ارژنگ عزیزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در این آئین که به صورت ویدئو کنفرانس و پخش همزمان در سایت سازمان دامپزشکی کشور انجام می شد ، گفت : یکی از خلأها و مشکلات استان در بخش کشاورزی عدم وجود زنجیره های تولید بوده و قسمت اعظم این مشکلات ناشی از حاکمیت فعالیتهای سنتی و نبودن حلقه های تولید در این بخش است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با مقایسه کشتارگاههای سنتی چندین سال قبل با کشتارگاههای صنعتی طیور تمام اتوماتیک فعلی تصریح کرد خوشبختانه با فعالیت این واحدهای تولیدی و رفع مشکلات کشاورزی در حوزه تولید ، زمینه و بستر مناسب برای صادرات محصولات تولیدی استان به بازارهای داخلی و حتی بازارهای خارجی فراهم شده است.

ارژنگ عزیزی با بیان اینکه ایجاد و فراهم سازی چنین واحدهای تولیدی علاوه بر اینکه به ارتقاء سلامت و امنیت غذایی جامعه کمک مؤثری می نماید ، نگرانی های جامعه در حوزه سلامت و امنیت غذایی را نیز به شدت کاهش
 می دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با تأکید بر اهمیت و حساسیت بهره وری نیز گفت :  بالابردن و ارتقاء
بهره وری در ارتباط با انرژی ، آب و حتی نیروی انسانی در این واحدها کاملاً ملموس و مشهود است و واحدهای تولیدی مشابه در استان می توانند از تجربیات آنها استفاده کرده و الگوبرداری نمایند.

وی ابراز امیدواری کرد موانع ومشکلات بخش کشاورزی با ایجاد و بهره برداری از چنین واحدهای تولیدی برطرف شود.

در این مراسم مدیر کل دامپزشکی استان نیز گفت : طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ تولیدی رتبه A برای اولین بار در سطح استان و بطور همزمان در سراسر کشور در روز ملی دامپزشکی آغاز می شود و از امروز در تمام کیسه های بسته بندی تولیدات کشتارگاههای طیور استان درجه و سطح کیفی تولید آن ذکر خواهد شد و مردم می توانند مرغ با کیفیت عالی و ممتاز و متوسط و مطلوب را براساس آن سطح بندی و طبق سلیقه شخصی انتخاب کنند.

دکتر صادق صالحی با اشاره به اینکه احداث ، توسعه و ارتقاء کشتارگاههای صنعتی طیور استان یکی از ضروری ترین اقدامات در جهت بهداشت و سلامت و نیز تأمین مواد پروتئینی سالم و بهداشتی جامعه است ، هدف از اجرای این طرح را ارتقاء کیفیت گوشت مرغ تولیدی در راستای اصل حفظ حقوق شهروندی و حق انتخاب مشتری عنوان کرد  و افزود: رتبه بندی کشتارگاهها براساس شاخص های بهداشتی و بهبود فرآیند تولید و ایجاد رقابت سالم و کیفی بین تولیدات کشتارگاههای طیور و افزایش صادرات و توسعه بازار صادراتی از دیگر اهداف مهم این طرح است.

این مقام مسئول در دامپزشکی با بیان اینکه از 4 باب کشتارگاه صنعتی طیور فعال استان سه مورد در گروه B و فقط یک مورد با تأیید سازمان دامپزشکی کشور شرایط احراز به گروه A را کسب کرده است ، تصریح کرد: تولیدات کشتارگاههای هر دو گروه A و B از نظر بهداشتی و کیفی مورد تأیید دامپزشکی هستند و کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در هر دو این کشتارگاهها از ابتدا تا انتهای خط کشتار بر فرآیند تولید نظارت بهداشتی دارند و تفاوت فقط در خط کشتار اتوماتیک و بدون دخالت کارگران در پروسه آماده سازی و بسته بندی کشتارگاههای گروه A  است.

مدیر کل دامپزشکی استان در ادامه سخنانش با تبریک مجدد 14 مهر ماه روز ملی دامپزشکی گفت به طور یقین با این رتبه بندی و افزایش کیفیت گوشت مرغ شاهد حضور پررنگ و بیشتر محصولات تولیدی استان در بازارهای منطقه و کشورهای همجوار خواهیم بود.

در پایان این مراسم گواهی بهداشتی ارتقاء کشتارگاه صنعتی طیور آرتا پروتئین توسط معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل به صاحب کشتارگاه صنعتی طیور اهداء شد./

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 244581
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه