اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در زنجان
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در زنجان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، صبح امروز یکشنبه آیین رونمایی رسمی از مرغهای واجد شرایط در چارچوب طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ آغاز گردید.
دکتر حاج کاظمی مدیر کل دامپزشکی استان زنجان در این مراسم گفت: این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانههای بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز بسته بندی فرآوردههای خوراکی طیور، ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی از امروز اجرایی شد.
وی با بیان اینکه اقدامات مقدماتی برای اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت گوشت مرغ در استان زنجان انجام شده است، افزود: بر اساس این طرح همه کشتارگاه های فعال در استان رتبه بندی میشوند.
حاج کاظمی افزود: از پنج کشتارگاه طیور استان زنجان ۲ واحد رتبه B و سه واحد بر اساس شرایط موجود حائز رتبه A شده اند.
Leave a Comments