تشدید نظارتها و کنترل های بهداشتی دامپزشکی مازندران در مراکز عرضه برای مقابله با کووید 19
مدیر کل دامپزشکی مازندران اعلام کرد، بازرسان بهداشتی دامپزشکی برای مقابله با انتشار ویروس کرونا در سطح مراکز تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی نظارتهای بهداشتی خود را تشدید می کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، دکتر سید حسین رضوانی اعلام کرد بمنظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اقدامات نظارتی و کنترلی از سوی بازرسان بهداشتی دامپزشکی مازندران بر واحدهای صنعتی تحت نظارت اعم از کشتارگاه های دام و طیور، کارگاه های بسته بندی مواد پروتئینی، کارخانجات جوجه کشی، واحدهای صنعتی پرورش مرغ، آبزیان، قصابیها، مرغ فروشی ها، رستورانها و کلیه مراکزی به نوعی از فرآورده های خام دامی استفاده می کنند تشدید می یابد.
وی افزود ضدعفونی روزانه واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفت و حذف دستگاه های ثبت اثر انگشت برای ورود و خروج پرسنل، استفاده از ماسک، چکمه، کلاه و دستکش برای پرسنل و کارگران واحدها اجباری شده و بر رعایت بهداشت فردی در این واحدهای صنعتی تاکید گردید.
از جمله مهمترین اقداماتی که رضوانی به آن اشاره کرد تشدید نظارتهای بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی بوده و افزود، مردم برای حفظ سلامت خود و خانواده از محصولات بسته بندی شده استفاده کنند و به هیچ عنوان از مرغ فله طعم دار که به نوعی در مرغ فروشی ها قطعه بندی می شود و افزودنی هایی همچون سبزیجات، رنگ زعفران و یا ادویه های مختلف اضافه شده جداً پرهیز کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران تاکید داشت تا مردم فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را صرفاً بصورت بسته بندی که در مراکز مجاز بسته بندی می شود و دارای مشخصات بوده تهیه کنند و در خصوص عرضه تخم مرغ هم گفت، مردم باید از خرید تخم مرغ هایی که بدون شناسنامه و بصورت نامشخص بوده و خارج از یخچال نگهداری می شوند پرهیز نمایند و تخم مرغ مصرفی را باید بصورت بسته بندی و یا اینکه تاریخ تولید بر روی آن درج شده از یخچال مراکز عرضه تهیه نمایند.
رضوانی در پایان با اعلام ممنوعیت فرآوری و طعم دار کردن گوشت قرمز و سفید در مراکز عرضه معمولی خاطرنشان کرد، چرخ کردن گوشت فقط بنا به درخواست مشتری و در حضور متقاضی با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز می باشد.
Leave a Comments